Podanie...
Strona 1 z 1
Podanie...
1. 22 lata;
2. NiceSurka / Sylwestra;
3. WP / Body;
4. 75 / 59;
5. Phobia.
6. ------
7. Bardzo dobra opinia odnośnie tej Gildii. Zarówno wśród graczy w grze, jak i na forum
Jeżeli bylibyście zainteresowani moim podaniem, bądź chcielibyście dowiedzieć się o mnie czegoś więcej, to bardzo proszę o PW w grze, lub na forum (nick: NieChceBaby). Ewentualnie tutaj (zajrzę jutro, po pracy (ok. 23.)).
Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na odpowiedź;
Sylwia
2. NiceSurka / Sylwestra;
3. WP / Body;
4. 75 / 59;
5. Phobia.
6. ------
7. Bardzo dobra opinia odnośnie tej Gildii. Zarówno wśród graczy w grze, jak i na forum
Jeżeli bylibyście zainteresowani moim podaniem, bądź chcielibyście dowiedzieć się o mnie czegoś więcej, to bardzo proszę o PW w grze, lub na forum (nick: NieChceBaby). Ewentualnie tutaj (zajrzę jutro, po pracy (ok. 23.)).
Pozdrawiam i niecierpliwie czekam na odpowiedź;
Sylwia
Sylwka- Gość
Re: Podanie...
Wiek mi sie podoba xD. Ja jestem na TAK ;]
VvKamilvV- Liczba postów : 19
Hhmm sądzę ze TAK wiek wiekiem , ale zawsze trzeba dać szansę A nie ze komuś się imię podoba i wiek a może jeszcze czy wolna >he he ,,Czas ucieka wieczność czeka " ^ ^
Go??- Gość
Jestem na tak napisze do ciebie w grze lub ty sie do mnie odezwij nick ( Seele )
Go??- Gość
Wariatek i moga. Moze w podaniu umiescie tez skile hmm ;D ? Bo ktos do was dojdzie 70 a bedzie mial skile M5 ;P
bambus93- Gość
Dopiero wróciłam z pracy, w grze będę za ok. 40 minut. Mam nadzieję, że kogoś jeszcze złapię ;p
I z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego podanka :>
I z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego podanka :>
Sylwka- Gość
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: